MEDLEMMENE

jb

 

Janne Brit Rustad

F. 1974. Utdannet fra Skuespillerutdanninga ved Høgskolen i Nord-Trøndelag (HiNT). Hun er frilans skuespiller som også jobber med regi og manusutvikling.

Har som skuespiller medvirket i blant annet forestillingen Bjønnlabben – en fangstmanns historie, med åtte ulike rollekarakterer, Tante Tarva i Rebella Hex i Namsskogan Familiepark, Ella Elefant i Tungvekterne, Anna Venås, Sarah m.fl. i Vendepunkt, Du skal få høre fuglesang av Teater Fot og som Tårn i Cirka Teaters Veien mellom Huler og tårn. I tillegg jobber Janne Brit som sykehusklovn ved St.Olavs hospital i Trondheim

Hun har hatt manus og regi og spilt reven i Ulvehyl i Parken i Namsskogan Familipark og på ungdomsforestillinga Show Namland i regi av Ung Tiltakslyst. Produksjonsleder, regiassistent og skuespiller i Der stjernan bor, et samarbeidsprosjekt mellom Nord-Trøndelag Teater og  Åarjelhsaemien Teatere. Høsten 2018 har hun regi på Teater Ibsens forestilling Jungelboken.

Janne Brit er medlem av Propellen Teater og Norsk Skuespillerforbund. Hun er også ansatt i Skuespiller og dansealliansen (SKUDA)

Kontakt: jannebritrustad@gmail.com

 

 

 

Overkropp_2_kuttet_sh

Elizabeth Piro Volan

F. 1984. Utdannet fra Skuespillerutdanninga ved Høgskolen i Nord-Trøndelag (HiNT). Hun er frilans skuespiller som også jobber med regi og manusutvikling.Hun har blant annet medvirket som  Durina i Musika Mobile og som Hule i Veien mellom Huler og tårn, begge av Cirka Teater. I tillegg har hun spilt Kong Flodhest i Tungvekterne,  Ragna, Line m.fl i ungdomsforestillingen Vendepunkt og Bea i Kantor Kantarell. Hun jobber også som sykehusklovn ved St. Olavs hospital i Trondheim.

Hun har hatt manus, regi og koreografi på ungdomsforestillinga Show Namland i regi av Ung Tiltakslyst. Regi på Generalprøve, Lussi Langnatt m.fl. ved Trøndelag Folkemuseums Kulturhistoriske Dramagrupper. Hun var inspisient på Rebella Hex i Namsskogan Familiepark.

Hun er medlem i Norsk Skuespillerforbund og Propellen Teater. I Propellen Teater satt Elizabeth i styret i tre år under utviklingen av festivalen Dette er scenekunst for barn og unge.

Kontakt: elizabeth.piro.volan@gmail.com

 

 

inaportr-janne1

Kristina Kiberg

F.1985. Utdannet fra Skuespillerutdanninga ved Høgskolen i Nord- Trøndelag (HiNT). Hun er frilans skuespiller som også jobber med manusutvikling og regi.
Som skuespiller har hun blant annet medvirket som Maren i Maren- dømt til døden et sommerspel på  Hitra, Irena i Mustasjemysteriet og som Mikkelita fjellrev i 5., 6 og 7.episode av Rebella Hex ved Namskogan familiepark, i Demokratikk ved Nord-Trøndelag Teater og Hundre hemmeligheter av Cirka Teater. Kristina jobber også som sykehusklovn ved St.Olavs   hospital i Trondheim.
Hun har skrevet manus og spilt i forestillingen En søvnløs natt for MiST/Rikskonsertene, vært idéutvikler og skuespiller på Et bruddstykke for Julemarkedet i Trondheim, hatt regi på Peer Gynt og Hvem er det som banker for Trøndelag folkemuseum, og på Splinten i hjertet for Teater neuf.

Kristina er medlem av Norsk Skuespillerforbund og Propellen Teater.

Kontakt: kristina.kiberg@gmail.com

 

 

fullsizeoutput_2

Ingvild Meland

F. 1984. Udannet fra Skuespillerutdanninga ved Høgskolen i Nord-Trøndelag (HiNT). Hun er frilans skuespiller som også jobber med regi og manusutvikling.

Har blant annet medvirket i forestillingen Såmmår tå goill under Kibneb Festivalen, som Caroline i Popteatrets forestilling Jordbærjenta, Ninni Neshorn i Tungvekterne,  Mari, Fredrikke Marie Qvam m.fl i ungdomsforestillingen Vendepunkt samt Rabarbrateaterets Askeladden og de gode hjelperne og Unge Dramatikere på Trøndelag Teater.

Hun har blant annet hatt regi på Helt enkelt suksess ved Studentersamfundets Interne Teater, Peter Pan for Singsaker Skolekor, Et juleeventyr, Generalprøve, Lussi Langnatt m.fl. ved Trøndelag Folkemuseums Kulturhistoriske Dramagrupper. Hun var inspisient på Rebella Hex i Namsskogan Familiepark.

Ingvild er  medlem av Norsk Skuespillerforbund og Propellen Teater.I Propellen Teater satt Ingvild i styret i tre år under utviklingen av festivalen Dette er scenekunst for barn og unge.

Kontakt: ingvild.meland@gmail.com

 

DCS_2827

Aud Kristine Horseng

F. 1984. Utdannet fra skuespillerutdanningen ved Høgskolen i Nord-Trøndelag (HINT). Hun er frilans skuespiller som også jobber med manusutvikling, regi og som inspisient.

Som skuespiller har hun blant annet medvirket i Trua og saltet 10 år på rad, Flamma i natta, novellefilmen Niding  og  Hair på Trøndelag Teater.

Aud Kristine har vært produksjonsleder på Rebella Hex i Namsskogan Familiepark

Aud Kristine er medlem av  Norsk Skuespillerforbund og Propellen Teater

Kontakt: audkrist@hotmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s