Hvem er vi?

Konstellasjonen - svarthvit

 

Konstellasjonen jobber innenfor det visuelle og fysiske scenekunstlandskapet. I vårt eget unike teaterunivers formidles historier og budskap gjennom visuelle bilder, scener og sekvenser, ofte med bruk av koreografi og musikk. Flesteparten av forestillingene er nonverbale, men vi jobber også tekstlig i arbeidet vårt. I disse forestillingene er teksten likestilt med vår visuelle signatur. Alle forestillingene er laget for turné og grunnet vårt fokus på den visuelle og fysiske formidlingen, kan vi også spille utenlands og forstås på tvers av språk og kulturer.

Konstellasjonen ble opprettet i 2010 og har base i Trondheim. Vi består av skuespillerne Ingvild Meland, Janne Brit Rustad, Kristina Kiberg, Elizabeth Piro Volan og Aud Kristine Horseng.

Kompaniet har turnert i både inn og utland, blant annet i Spania, Polen, Frankrike, Kamerun, India, Portugal, Sverige og Danmark og forestillingene spilles på skoler, i barnehager og som gjestespill ved institusjonsteatre og festivaler.

Siden oppstarten 2010 har vi spilt et hundretalls forestillinger samt blitt nominert til fylkeskunstner i Sør-Trøndelag i 2012 og Æddaprisen i kategorien samtidsrelelevant prosjekt rettet mot barn for vår konsekvente og visuelle satsning for de aller minste.

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s