LONDON

I mai reiste vi på studietur til London for å hente inspirasjon til vår nye produksjon.  Dagene var tettpakket med program – vi skulle på workshop med Punchdrunk, møte kunstnerisk leder av Colab factory og ikke minst få mange immersive teateropplevelser. Hjemme i Trondheim ser vi tilbake på noen intense, hektiske og utrolig inspirerende dager. Vi er fulle av inntrykk og og ideer som vi skal ta med oss videre i arbeidet vårt. Vi har selvfølgelig dokumentert underveis og her kommer en bildekavalkade.

Tre glade reisende klare for London

På vei til workshop med Punchdrunk i deres lokaler i Fallow Cross. Å få være med på dette i deres egne lokaler er noe vi sent vil glemme. Det var en fantastisk opplevelse å få lov til å  entre deres verden i deres fantastiske lokaler og inspirasjonen mildt sagt strømmet på. I tillegg til dette fikk vi også noen nye spennende bekjentskaper.

På kvelden var det duket for immersive middagsopplevelse med tilhørende mordgåte

Frokost i herlige engelske omgivelser

På immersive piratskip og The pirates of the hidden spirit

Vi fikk også møtt Bertie Watkins, kunstnerisk leder av Colab factory – et sted dedikert kun til immersive theatre. Her ble vi vist rundt og hadde en veldig interessant samtale om sjangeren med en som virkelig har kunnskap og mange års erfaring med dette. Like etter møtet var det på med gangsterkostymet for å være en del av forestillingen The swell mob i lokalene til Colab factory.

Klare for å være gangstere for en kveld

 

Hva er vel en tur til London uten litt obligatorisk sightseeing?

Takk London for magiske inntrykk og opplevelser og takk til FFUK og Statens kunstnerstipend som gjorde denne reisen mulig!

 

Kategorier: Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s