LONG TIME NO SEE

Tiden flyr og det er plutselig en god stund siden vi oppdaterte noe her på bloggen. Det betyr heldigvis ikke at det har vært lite aktivitet i Konstellasjonen, snarere tvert i mot.   Siden sist har vi rukket å gjennomføre et forprosjekt, turnere i DKS Trøndelag, gjeste DKS arena i Trøndelag, Teatret Vårt, Museet kystens arv i tillegg til å planlegge et splitter nytt prosjekt.

Her er noen høydepunkter fra det siste året som har gått.

DKS ARENA

Det ble klart at Ugler i mosen skulle få turnere i Trøndelag fylke og i den forbindelse spilte vi forestillingen under DKS Arena 2018. Forestillingen ble veldig godt mottatt både av barna og lærere som var tilstede i salen. Vi fikk tilbakemeldinger om at forestilingen kommuniserte godt med målgruppa og tok dem på alvor samt at dens visuelle form og involvering av barna gjorde tematikken tilgjengelig og begripelig for dem. Dette er tilbakemeldinger som virkelig varmer.

 

OVER STOKK OG STEIN PÅ MUSEET KYSTENS ARV

I juni gjestet Kronkelmonkene Museet kystens arv i Stadsbygd. Hit kom også Aud Kristine med sin voksende mage.

 

VÅKENATT – FORPROSJEKT

4-COLLAGE

I oktober gjennomførte vi et forprosjekt til vår kommende forestilling Våkenatt. Forestillingen skal ha barn fra 10-13 år som målgruppe og i forprosjektet fikk vi mulighet til å både teste ut ideer og ha samtaler med barna. Her fikk vi gjort interessante observasjoner, sett hva som engasjerer dem og vi fikk innspill som ga oss en god retning for veien videre.

 

 

OVER STOKK OG STEIN – GJESTESPILL TEATRET VÅRT I ÅLESUND OG MOLDE

I februar gjestet vi Teatret Vårt og deres arrangement Teaterlørdag i både Ålesund og Molde. Dette er første gang Kronkelmonkene inntar Møre og Romsdal og det var stor stas. Vi fikk veldig god mottakelse både av teatret og publikum.

God stemning og herlige tilbakemeldinger i Ålesund

Molde bød også på god stemning og på hjemturen vanket fergetur og obligatorisk svele

 

UGLER I MOSEN TURNÈ DKS TRØNDELAG

I mars var det Huttistuttene sin tur til å reise. I regi av DKS Trøndelag fikk spilte Ugler i mosen for skoleelever i Namsos, Inderøy og Verdal. Det er alltid spennende å oppleve hvordan barna involverer seg i forestillingen og hvilke valg de tar.  Huttistuttene fikk stadig tilsnakk fra barna i salen –   vi måtte si unnskyld og slutte å være slemme mot hverandre.  Slike direkte tilbakemeldinger under forestillingen gjør den mer levende og det er fantastisk å oppleve hvor mye barna engasjerer seg.

På plass i Namsos og innimellom slagene fikk vi oss en tur på Klompen i strålende solskinn.

På denne turen feiret vi også ni år som kompani. Denne dagen bodde vi på idylliske Jægtvollen Fjordhotell på Inderøy og feiret med en bedre middag.

 

På plass på Turnéteatret i Trøndelag med kjemperespons fra barna og utmerket service fra gjengen som jobber på huset. Vi fikk også stukket innom Tindved Kulturhage og skuespillerutdanninga der vi utdannet oss. Det ble et trivelig gjensyn med våre tidligere lærere i lokaler som vekker mange gode minner.

 

Det var den siste tiden kort oppsummert og så lover vi at det ikke blir like lenge til neste oppdatering!

Konstellasjonen

Kategorier: Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s