1-2-3 Nå begynner det! på nye eventyr og god påske

Tiden fra vårt siste blogginnlegg til nå har flydd avgårde med ny produksjon for voksne og flere turneer, men før vi offisielt tar påskeferie vil vi dele noe av det vi har opplevd den siste tiden med dere.

UTENLANDSPREMIERE I PORTUGAL 

Vår nyeste forestilling for de aller minste, 1,2,3 Nå begynner det! har hatt utenlandspremiere i Lisboa i Portugal. Vi var der første uke i oktober og spilte for små portugisiske barn, den minste var fem måneder.  Vi ble veldig godt tatt imot av både små og store og ei 7 måneder gammel jente sang sammen med oss på avslutningssangen. Det finnes ikke slike tilbud i dette området, så de var utrolig spente på hva dette var og det ble en overveldende opplevelse for alle, ikke minst de som jobbet der da de så barnas reaksjoner i møte med forestillingen.

Ellers kunne Portugal by på godt vær i oktober og det var mulig å sole seg og ta seg en dukkert i Atlanterhavet. Musiker og komponist Laila Totsås har bodd i Lisboa i 6 år nå og er en perfekt guide, hun kjører rundt i den hektiske trafikken som en innfødt. Vi håper vi får muligheten til å spille for portugisiske barn igjen:-)

GJESTESTPILL PÅ DEN NATIONALE SCENE I BERGEN

I slutten av januar dro vi til Bergen for tre uker med gjestespill på Den Nationale Scene. Det er tredje gang vi gjester teateret med forestillingene våre og vi storkoser oss her hver gang. Den Nationale Scene tar som vanlig godt i mot oss, vi føler oss hjemme her nå. Denne gangen var det 1-2-3, nå begynner det! som gjestet teateret og vi spilte seks dager i uken, men vi rakk også å være litt turister mellom slagene. Bergen by bød på alt som er godt, både godvær og god mat. Vi spiste blant annet hvalkjøtt og så på utsikten fra Fløyen. Vi møtte også kjentfolk som jobber ved teateret og var så heldig å få se ei forestilling Kristoffer Sagmo Aalberg spiller i mens vi var der. Ingvild tok også turen og besøkte oss ei helg.  I tillegg stakk TV2 innom og filmet deler av forestillingen og intervjuet oss. Etter tre gode uker i Bergen dro vi til hvert vårt igjen, Laila tilbake til Portugal og Janne Brit til Trøndelag. Takk for oss DNS og Bergen, vi kommer gjerne igjen!

Nå tar vi straks påskeferie, men så fort den er over drar Kronkelmonkene på en tre uker lang turné til Nordland. Vi gleder oss!

God påske!

Konstellasjonen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s