PÅSKEOPPDATERING

De siste månedene har vært hektiske for oss i Konstellasjonen. Ikke bare har vi spilt hele trilogien, vi har også vært på turné med vår nye teaterforestilling, 1,2,3 NÅ BEGYNNER DET, og hatt premiere på en splitter ny samarbeidsproduksjon. Vi tar nå en velfortjent påskeferie og i mellomtiden kan dere se hva vi har gjort den siste tiden.

 

LANG NATTS FERD MOT DAG

I år har vi startet et nytt og spennende samarbeid med Lademoen menighet. De er i gang med et nytt prosjekt de kaller Barnas Katedral, og i den anledning tok de kontakt med oss for en iscenesettelse av stykket Lang natts ferd mot dag av Gabriele Barth. Stykket har tidligere blitt spilt over lengre tid i Nykirken i Bergen.  Ina og Ingvild tok på seg oppdraget, og deres tilnærming til teksten har vært fortellertradisjon i møte med vårt visuelle uttrykk. På laget fikk de også med seg kostymedesigner Berit Haltvik With fra Teateratelier, som har stått for både scenografi og kostyme. Forestillingen hadde premiere 12.mars, og 14. og 15. mars ble det spilt skoleforestillinger for mellomtrinnsklasser.  Tilbakemeldingene har vært gode og vi gleder oss til fortsettelsen. Målet er at denne produksjonen skal opp igjen til neste år.

Forestillingsfoto: Trond-Atle Farestveit

 

1,2,3 NÅ BEGYNNER DET

Vår nyeste produksjon for de aller minste,  1, 2, 3 NÅ BEGYNNER DET!,  har  hatt fem spilleuker i det nye året. Etter noen måneder med spillepause ble det et hjertelig gjensyn med forestillingen og musiker og komponist Laila Totsås på Haugesund Teater. Vi har i tillegg til Haugesund spilt i barnehagene i Lierne, tre uker gjennom den Kulturelle Barnehagesekken i Trondheim samt åpne forestillinger på Skansen, Verdens Beste Stasjon, i forbindelse med vårt 6 års jubileum. Det har vært godt å få så mange spilleuker i strekk, da det har gitt forestillingen muligheten til å vokse og til å bli enda bedre kjent med målgruppa. I tillegg har vi utforsket nye målgrupper i forbindelse med Janne Brit sitt arbeid med inkluderende scenekunst for barn med spesielle behov. Dette har vært inspirerende og vi ser frem til videre utforskning av det arbeidet. Vi takker for alle gode møter og ønsker Laila god tur tilbake til Portugal.

På plass i Haugesund

Ingen tur til Lierne uten lefse

 

Søndag 6. februar inviterte vi til fest på Verdens beste stasjon.Konstellasjonen fylte hele 6 år og vi feiret med å spille  to forestillinger av 1,2,3 NÅ BEGYNNER DET i tillegg til å by på boller og godt humør. Billettene til forestillingene gikk unna i en fei og vi takker alle som kom og feiret sammen med oss denne dagen. (Forestillingsfoto: Theodor With)

 

 

Vi takker alle som har vært med på å gjøre denne perioden mulig og ønsker dere alle sammen en riktig god påske.

 

Konstellasjonen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s