Godt nyttår! (Bedre sent enn aldri)

2016 er i gang og her har det gått i ett de siste månedene. I løpet av januar og februar har vi spilt alle forestillingene i barneteatertrilogien Gull og gråstein. I tillegg til dette har vi vært en svipptur til Bodø på nyttårsbord og vår daglige leder har mottatt Trondheim kommunes kulturlegat. Vi har hatt en kjempestart på det nye året og håper resten av året vil bli like begivenhetsrikt.

BARNEHAGETURNÈ I TRONDHEIM

Første uka i 2016 dro Måkkislortene ut på tur i barnehager i Trondheim. Det er alltid stas å spille forestillinger i egen by og ikke minst er det flott å kunne glede de aller minste i barnehagene der de er på hjemmebane. Vi hadde fine dager på turné og takker atter en gang Trondheim kommune for å ha gitt oss denne muligheten.

UT AV DET BLÅ OG UGLER I MOSEN PÅ LOKSTALLEN

Uka etter gikk turen til Lokstallen i Stjørdal. Her skulle vi spille to forestillinger av Ut av det blå samt to forestillinger av Ugler i mosen. Første dag var det duket for Ut av det blå for tilreisende barnehager fra Stjørdal og omegn og vi hadde en veldig fin formiddag med dem.

lokstallen1

Dagen etter var det Huttistuttene sin tur til å vise seg fram. Ugler i mosen skulle spilles for skoleklasser i Stjørdal og i tillegg skulle forestillingen filmes for å kunne brukes som PR-materiale for salg. Vi hadde besøk av noen herlige skolebarn og hadde en veldig fin dag. Tusen takk til Mari og Lokstallen for at dere alltid tar så godt vare på oss.

UT AV DET BLÅ I ÅFJORD

Tidlig på morgenen 26. januar satte vi oss i bilen satte kursen mot Åfjord. Her skulle vi spille Ut av det blå under kulturuka i Åfjord. Vi fikk veldig fin mottakelse av både arrangører og publikummere. Tusen takk for oss!

NYTTÅRSBORD I BODØ

Årets nyttårsbord ble holdt i Bodø der Aud Kristine har sin base. Vi hadde ikke besøkt henne der før og så en gylden mulighet til å kunne tilbringe tid sammen alle sammen. Det er ikke ofte vi får mulighet til å være samlet alle fem, da vi til stadighet er ute på reise, så derfor var det viktig og ikke minst utrolig hyggelig å få disse to dagene sammen.

bodø

JANNE BRIT FÅR TRONDHEIM KOMMUNES KULTURLEGAT

jannebrit

Forrige uke mottok vår kjære daglige leder Janne Brit Trondheim Kommunes kulturlegat. Vi er så stolte av henne og vi er så heldige som får ha henne som vår kollega.

OVER STOKK OG STEIN PÅ OPERAFESTUKENE I KRISTIANSUND

Forrige helg gjestet Kronkelmonkene og forestillingen Over stokk og stein Operafestukene i Kristiansund. Det er andre året vi gjester denne festivalen og vi var veldig glade for å komme tilbake med en ny forestilling. Vi rullerer alltid på rollene i forestillingene våre så vi kan takke ja til flest mulig jobber, og dette var første gang denne trioen skulle reise med denne forestillingen. Dette krevde opplæring på en av rollene i forkant av reisen. Ingvild hadde premiere på sin andre Kronkelmonk og det gikk strålende. Kronkelmonkene ble godt mottatt av publikummet i Kristiansund og vi hadde en super helg som Kronkelmonker og som operapublikum.

VEIEN VIDERE

Neste uke skal 1,2,3 NÅ BEGYNNER DET ut på en tre uker lang turné i Trondheim kommune. Vi jubilerer også den 6.mars og det må feires. Vi markerer våre seks år som kompani med åpne forestillinger av 1,2,3 NÅ BEGYNNER DET på Verdens beste stasjon.  Billettene dit gikk unna i en fei, og vi gleder oss veldig til å feire dagen med dere som fikk billetter til forestillingene. Til dere andre som ikke fikk billetter så blir det nok ikke siste gang vi har åpne forestillinger.

Vi jobber også på i det administrative feltet. Vi har en ny forestilling i planleggingsfasen som vi gleder oss til å dele med dere. Men mer om dette senere.

Håper dere alle har hatt en fin start på året.

Konstellasjonen

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s