Juba Juba og sommerens planer

For et par uker siden hadde vi opprøving på Ugler i mosen i anledning den aller første Juba Jubafestivalen i Trondheim. At det har kommet en festival for barn i Trondheim synes vi er supert og vi var veldig glade for å få representere det fine som skjer for barn i Trøndelag med to av forestillingene våre. Vi skulle få glede de aller minste med Ut av det blå og de litt større barna under Ugler i mosen.

Ikke bare skulle vi øve opp forestillingen før festivalen, men det var også tid for å lære opp en ny Huttistutt. I Konstellasjonen rullerer vi på rollene i forestillingene våre, og derfor må alle læres opp til å kunne spille de ulike rollene. Det ble en intens og hektisk prøveuke som endte i en kjempefin festivalopplevelse med fulle hus og god stemning.

Det øves, læres og terpes

opprøvingkofferterOpprøving ugleskogoverleveringugler

Det rigges og spises festivalis! Snart braker det løs!

pizzatimeuglerfestivalis

riggingjubajubajubaingvild

Disse Huttistuttene kan du se mer av i sommer

huttistutterlilleby

Kortreist dansefestival

Onsdag 24. juni reiser Huttistuttene til Verdal og Nord-Trøndelag Teater for å spille Ugler i mosen under Kortreist dansefestival. Festivalen er en co-produksjon med Nord-Trøndelag Teater og vi gleder oss veldig til å spille under denne festivalen. Vi spiller i Nord-Trøndelag Teaters lokaler på Stiklestad kl. 18.00.

Her kan du lese mer om festivalen: http://www.kortreistdansefestival.no/

Olavsfestdagene

31.juli og 1.august skal Måkkislortene glede de aller minste under Olavsfestdagene i Trondheim, og dette blir veldig fint. Det er alltid stas å spille forestillinger i hjembyen vår og vi håper så mange som mulig tar turen. Forestillingene spilles på Trondheim Kunstmuseum kl. 12.00 og 14.00 begge dagene.

Mer info her: http://www.olavsfestdagene.no/event/ut-av-det-bla/

Ny produksjon

Vi jobber i disse dager med en ny produksjon for de aller minste som skal ha premiere til høsten og da er det naturlig at mye av sommeren også vil gå med til dette. Vi er spente på resultatet og gleder oss til å dele den ferdige forestillingen med dere.

God sommer til dere alle sammen! Vi håper på å se dere på en av forestillingene våre!

Konstellasjonen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s