Hektiske uker

Det er hektiske tider for Konstellasjonen om dagen. Vi har akkurat avsluttet to fine turnéuker i regi av Nord-Trøndelag Teater og inn i mellom dette har Huttistuttene vært i Kristiansund for å spille Ugler i mosen under Operafestukene. Denne helgen var Huttistuttene i full sving igjen, denne gangen på Lokstallen i Stjørdal.

Her er de siste ukene:

Turné i Nord-Trøndelag

De siste ukene har Måkkislortene besøkt barnehager i Stjørdal, Namsos, Overhalla, Snåsa og Åsen. Mottakelsen fra både barn og voksne har vært veldig god og vi er glade for å atter en gang få bekreftet at forestillingen fenger de aller minste. Ingenting er bedre enn det! Vi nærmer oss 300 spilte forestillinger av Ut av det blå i disse dager og vi håper forestillingen skal få leve mye lenger. Vi koser oss skikkelig på disse barnehageturneene og det er så fint å få møte de aller minste i barnehagen der de er på hjemmebane.

IMG_1452_2IMG_1451_2

IMG_1469IMG_1483

IMG_1472IMG_1499_2

Backstage i en barnehage. Dette er hverdagen på turné og det er fint lite som minner om glitter og glamour, men vi koser oss likevel vi.

IMG_1494_2IMG_1495

Måkkislorter klare for show!

IMG_1484IMG_1486

Operafestuka i Kristiansund

På tampen av januar pakket Huttistuttene koffertene sine og gjorde seg klare for to forestilliger under Operafestukene i Kristiansand. Dette var første gang vi spilte åpne forestillinger der det ikke var hovedvekt av skolebarn i salen. Forestillingen fikk kjempefine mottakelser og fine kritikker.

Her er hva Tidens krav hadde å si om forestillingen: http://www.tk.no/Hut__Hut__i_Ugleskogen-5-51-23398.html

Vår kostymedesigner Jenny Hilmo Teig var også i Kristiansund denne uken og det var topp å få litt tid med henne også. Jenny har designet kostymer på alle tre forestillingene i trilogien samt at hun også har scenografi på både Over stokk og stein og Ugler i mosen. Hun har vært en utrolig viktig medspiller for oss og vi er så utrolig glade for å ha henne som samarbeidspartner.

opera5ståendeopera3ståendeopera3stående

opera1liggendeopera2liggende

Lokstallen

Denne helgen var det duket for åpne forestillinger i Lokstallen i Stjørdal.  Dette var første gang Ugler i mosen ble spilt som åpen forestilling i Trøndelag og det var stor stas. Mange fine publikummere tok turen og Huttistuttene ble veldig godt mottatt av både barn og voksne.

hutti1liggende

hutti2ståendeHutti3stående

Spania neste

På fredag skal Kronkelmonkene ut på nye eventyr. Da reiser vi til Gijón i Spania for å delta på festivalen FETEN. Dette er en festival som har hovedvekt av oppkjøpere i salen og vi er spente på hvilke muligheter dette kan føre med seg. Over stokk og stein skal spilles tre ganger under festivalen og vi gleder oss stort!

Konstellasjonen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s