Kronkelmonker i Troms

Kronkelmonkene har kommet tilbake til Trøndelag etter nesten fire uker på turné i Troms, og for en opplevelse det har vært! Vi har spilt Over stokk og stein totalt 18 ganger på 16 ulike steder. Vi har rigget og rigget og kjørt lange strekninger i vakkert landskap.  Vi har fått utrolig god mottakelse fra både publikum, lærere og elevcrew som virkelig har stilt opp for oss på de ulike stedene vi har besøkt. Kronkelmonkene fenger også de nordnorske barna og det er vi veldig glade for.

Her er turneen vår i bilder: 

På plass på flyplassen i  Harstad  og klare for turné

IMG_0790

Alt er klart for besøk av Kronkelmonkene på et av våre mange spillesteder. 

IMG_0316

Vakker natur i all slags vær!

IMG_0325

IMG_0330

IMG_0812

IMG_0830

IMG_0827

SVALBARD

Vi var så heldige å få reise til Svalbard for å glede barna på Longyearbyen skole, og vi fikk heldigvis også litt tid til å oppleve stedet. Svalbard viste seg fra sin beste side med knallvær, nydelige landskap og veldig imøtekommende mennesker. Vi toppet det hele med en hundesledetur som var helt fantastisk!

IMG_0856

IMG_0362

IMG_0355

IMG_0378

IMG_0359

IMG_0890

IMG_0391

IMG_0397

IMG_0395

IMG_0406

IMG_0409

IMG_0875

Vi vil takke DKS Troms som har lagt opp en så flott turné for oss. Vi har virkelig følt oss godt ivaretatt hele veien og  har fått oppleve så mye fint.  Vi er utrolig takknemlige for at vi fikk denne muligheten til å glede det nordnorske publikummet.

Konstellasjonen tar med dette påskeferie, og gleder seg til alt spennende som kommer etter ferien.

GOD PÅSKE!

Konstellasjonen

Kategorier: Turné

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s