Høsten er i gang!!

Høsten til Konstellasjonen er i  full gang  og de  siste fire ukene har vi vært  på barnehageturné med Ut av det blå i Trondheim kommune og på Nordmøre. Vi har hatt fire fine uker på turné og setter stor pris på å få komme rundt i barnehagene for å spille  for de aller minste.

Her er de siste fire ukene i bilder:

Måkkislortene gjør seg klare til forestilling

003 007 014

 001 008020

IMG_0779026IMG_20130924_195030

Vakker natur og godt selskap på Nordmøre

046 IMG_0815

015IMG_0812IMG_0816

Neste uke reiser vi, Ut av det blå og Over stokk og stein avgårde til Frankrike. I løpet av to uker skal vi spille på Festival Effervescence  i Nevers og  i distriktene rundt Nevers før vi avslutter turneen vår på Centre culturel Robert Desnos, et teater like utenfor Paris.  Publikum har allerede vist stor interesse for forestillingene våre og det er allerede satt opp ekstraforestilling. Det synes vi er veldig stas og vi gleder oss  veldig til å dele forestillingene våre med franske publikummere.

Konstellasjonen

Kategorier: Turné

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s