God påske!

Konstellasjonen er godt i gang med 2013 og så langt har dette vært et kjempefint år. 6.mars jubilerte vi og kunne feire tre år som kompani. Dette markerte vi også med en feiring på Verdens beste stasjon søndag 3.mars, med tre gratis forestillinger av Ut av det blå.  Dette ble en kjempefin dag og vi er utrolig glade for at så mange delte dagen med oss.

bursdagskake

Mars var måneden for jubileum. Allerede uken etter deltok vi på markeringen av Gjensidiges 175-årsjubileum i Stjørdal. De markerte dagen med å gi teater til barna i Stjørdal, nærmere bestemt Ut av det blå og Over stokk og stein. Vi synes dette var et utrolig flott tiltak og vi oppfordrer andre bedrifter til å gjøre det samme.

  OVER STOKK OG STEIN – MARKED FOR SCENEKUNST

Alle_jakter_bie_sittende

Så fort påskeferien er over, drar vi nedover til Sandefjord for å spille Over stokk og steinMarked for scenekunst. Vi spiller fredag 5.april kl. 13.00 og gleder oss til å spille forestillingen i denne delen av landet, samt møte andre scenekunstere.

http://www.markedet.org/pub/markedet/shows/?aid=352&sac=all&viewall=1

  UT AV DET BLÅ – DEN NATIONALE SCENE I BERGEN

utavdetbla_02

Vi er veldig stolte over å kunne fortelle at vi fra 8.-27.april skal spille Ut av det blå i tre uker på den Nationale scene i Bergen. Vi gleder oss veldig til dette og håper dere i Bergensområdet tar turen til teateret for å se Ut av det blå i løpet av tiden vi spiller der.

http://www.dns.no/norsk/program/2013/ut-av-det-blaa/

Veien videre i 2013 ser også lys ut for oss. Vi har mange spennende planer som vi gleder oss til å dele med dere.

I mellomtiden ønsker vi alle sammen en riktig god påske!

Konstellasjonen

Kategorier: Konstellasjonen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s