Konstellasjonen jubilerer!!

                                                                          

konstellasjonen2012

Konstellasjonen fyller 3 år og dette skal markeres! Søndag 3.mars gir vi bort tre gratis forestillinger av Ut av det blå på Verdens beste stasjon. Forestillingene spilles 11.00, 13.00 og 15.00. Billetter reserveres på forhånd og det kan du gjøre her: konstellasjonen.billett@gmail.com. 

Arrangementet er gratis, men vi vil oppfordre publikum til å donere penger til Sykehusklovnene, som daglig jobber med å gi barn som ikke har mulighet til å oppsøke kultureltstimulerende arrangementer selv, flotte opplevelser på sykehuset. Ler mer om sykehusklovnene her: www.sykehusklovnene.no

Gjennom dette arrangementet ønsker vi å si takk til Trondheim, som har tatt så godt imot oss, vi ønsker å feire at vi har tatt et stort steg i riktig retning og etablert oss som AS, og vi ønsker å gi andre viktige aktører som Sykehusklovnene litt oppmerksomhet for den gaven de igjen gir til barns sykehushverdag.

Vi har hatt tre fantastiske år så langt. Vi har produsert fem forestillinger, der to av dem nå turnerer over hele landet. Vi har blitt nominerte til Årets fylkeskunstner 2012 samt  Æddaprisen i kategorien Samtidsrettet prosjekt rettet mot barn for vår konsekvente og visuelle satsning for de aller minste. Vi har mange spennende planer i tiden som kommer og vi gleder oss til å dele dem med dere.

Vi håper dere vil komme og dele søndag 3.mars med oss!
Konstellasjonen 

Kategorier: Konstellasjonen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s