Pangstart på 2013

2013 er i full gang for oss i Konstellasjonen. På under en måned har vi gjestet Kulturtorget i Molde, Vinterlysfestivalen ved Nordland Teater, Oslo og Asker med både Ut av det blå og Over stokk og stein. Vi har hatt veldig fine opplevelser så langt og gleder oss veldig til å se hva resten av 2013 vil bringe.

KULTURTORGET I MOLDE:

Tirsdag 23. januar spilte vi Ut av det blå på Kulturtorget i Molde. Dette er et arrangement i regi av Møre og Romsdal fylkeskommune og er en arena der de inviterte kan melde interesse for forestillingene som spilles.

Dette ble skrevet om arrangementet: 

http://mrfylke.no/Organisasjon/Info/Pressemeldingar/Spennande-kulturtilbod-til-barnehagane

molde1

molde2

Dette lille flyet fraktet oss til og fra Molde. Nærmere private jet kommer vi  ikke.

VINTERLYSFESTIVALEN 2013

Ikke mange dagene etter vi spilte i Molde, lasset vi inn scenografien til Over stokk og stein og satte kursen mot Mo i Rana og Vinterlysfestivalen 2013. Her spilte vi to forestillinger som ble veldig godt mottatt av både barn og voksne. Så godt tatt i mot ble den at vi våknet til terningkast 6 i Rana Blad mandagen etter.

IMG_0563

Scenografien er lasset inn og vi er klare for en lang biltur til Mo i Rana

IMG_0565

Scenen rigges og vi nærmer oss klare for forestilling

stokkogstein anmeldelse

 «Over stokk og stein» er intet mindre enn en perle av en forestilling som gir valuta for pengene for både store og små. Aldri før har denne anmelder blitt så fascinert og underholdt av et teaterstykke for barn. Virkeligheten er oppskrytt, jeg vil tilbake til kronkelmonkenes magiske verden!»

– Kristian Rødvand, Rana Blad

UT AV DET BLÅ I OSLO OG ASKER

Vi har lenge jobbet med å få forestillingene våre til Oslo, og helgen 2. -3. februar spilte vi  Ut av det blå  i Oslo og Asker, nærmere bestemt på Sagene samfunnshus og Asker kulturhus. Forestillingene trakk fulle hus og vi er veldig fornøyde med den gode responsen fra små og store publikummere.

IMG_0574

IMG_0578

IMG_0575

Vi takker arrangører og publikum for å gjøre disse opplevelsene så positive for oss, og vi gleder oss til å spille forestillinger for dere igjen.

Konstellasjonen

Kategorier: Turné/festivaler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s