Vi er i gang!

Konstellasjonen er i full gang igjen etter sommeren, og vi har litt av en høst i vente. For første gang siden vi startet opp som kompani skal vi kun reise rundt og leve av å spille forestillingene vi har laget. Denne høsten skal vi innom Hardanger, Trondheim, Møre og Romsdal og Nord-Trøndelag  med både Ut av det blå og Over stokk og stein, og vi er veldig takknemlige for at så mange viser interesse for forestillingene våre. Vi begynte høsten med en liten tur til Eidfjord og Kinsarvik i Hardanger  for å glede de aller minste med Ut av det blå, og for en flott start det ble! Her fikk vi oppleve vakker natur, moreller, hyggelige mennesker og veldig engasjerte barn.

Denne uken og neste uke er det barnehageturné i Trondheim som står på plakaten. Denne turneen er i regi av Trondheim kommune og vi hygger oss veldig med å reise rundt i barnehagene. Selv om vi er veldig glade i å få reise rundt i landet, er det også veldig godt å  få jobbe i hjembyen vår.

Her er bilder fra turnéstarten i nydelige Hardanger:

Herlige moreller kjøpt langs veien mellom Kinsarvik og Eidfjord

Vår sjåfør Aud Kristine tar seg en velfortjent hvil på Flesland etter mange timers kjøring.

Spilleplanen for høsten finner du i menyen øverst på bloggsiden. Her kan du se hvor vi spiller forestillinger denne høsten. Hvem vet, kanskje spiller vi forestilling et sted nært deg?

Vi gleder oss til å spille forestillinger for dere denne høsten!

Konstellasjonen

Kategorier: Turné

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s