Minifestivalen 2012

Om to uker starter årets Minifestival i Stjørdal. Festivalen går av stabelen 14. august og varer fram til søndag 19.august. Konstellasjonen bidrar i år som i fjor både med teaterforestilling og teaterkurs.

Ta en titt på hva vi tilbyr i år:

TEATERKURS:

Etter stor pågang i fjor, skal vi igjen gi barn og unge teaterkurs denne sommeren. Kurset er den 2 av Impro, spill og moro som ble holdt under Minifestivalen i fjor. Det er ikke nødvendig å ha gjennomført kurs 1 for å delta på kurs 2, vi starter med blanke ark!
Kurset er delt i to aldersgrupper: 5-8 år og 9-12 år

Kursdager: Torsdag 16. august kl. 11-15

                      Fredag 17 august kl. 11-14

Hvor: Lokstallen i Stjørdal

Påmelding skjer kun på telefon: 90 96 07 37

Pristen for kurset er 500 kroner pr. barn. Vi har også søskenrabatt på 50 kroner.

Ta med kursavgiften i kontanter ved oppstarten torsdag.

MER INFO OM KURSET:

Hvordan lager man en karakter i teateret?

I løpet av to dager skal vi sammen finne ut og lære litt om hvordan vi kan lage en karakter/rolle. Vi kommer til å bruke leker og øvelser som gir mye rom for latter og moro. Du trenger ikke å ha noe erfaring med drama fra før. Vi kommer til å bevege oss begge dagene, så ta gjerne på bevegelige klær og innesko om barnet ønsker det. Ta gjerne med litt mat, og en vannflaske eller lignende kan være kjekt å ha. Ta også gjerne med(ikke på) litt klær som kan brukes til en rolle, ikke tenkt karneval, men helt vanlige klær som kan brukes til vanlig. Kanskje kan du låne av noen i familien? Mamma sin hatt, eller pappa sitt skjerf, eller t-skjorta til storesøstra di?

Det kan hende vi låner litt av hverandre, så ikke ta med noe du er veldig redd for. (Det skal ikke ødelegges, og alle skal få med sitt eget hjem igjen. Men for sikkerhets skyld).

Kursholdere er Aud Kristine Horseng og Janne Brit Rustad. De er skuespillere/instruktører og faste medlemmer i teaterkompaniet Konstellasjonen. Begge har lang erfaring med kursholding/undervisning for barn. Velkommen til teaterkurs!

OVER STOKK OG STEIN

Foto: Trond-Atle Farestveit

Kronkelmonkene bor i en stor jordhaug. Jordhaugens yrende lit byr på mange overraskelser. Vi blir med inn i deres verden fylt av rytmer, lek og nytelse av livets goder.

De lever sammen i fred og idyll og deler på det som jordhaugen har å by på. Men så en dag skjer noe uventet, og Kronkelmonkene får utfordringer som setter samarbeidet på prøve. Hvem eier hva og hva eies av hvem? Kan alt deles  og hvordan deler man egentlig likt?

Foresrtillingen spilles onsdag 15. august i Lokstallen kl. 11.00 og 13.00.

Målgruppe: 3-6 år

URPREMIERE:

I tillegg har våre gode venner i LEIKHÚS urpremiere på sin nye forestilling Og alt skal bli borte tirsdag 14. august kl. 18.00 i Lokstallen. Forestillingen spilles hver dag fra 14.-19. august.

OM FORESTILLINGEN:

Ellens bestefar har gått bort

Elise savner pappan sin

Og Eldar vil aller helst gå i kjole.

Sammen med Ellen, Elise og Eldar inviterer vi til en assosiativ reise i minuttene før man sovner. Blir du med og drømmer med oss?

Sjekk ut http://minifestivalen.blogspot.no/for mer informasjon og fullstendig festivalprogram.

Vi håper så mange som mulig tar turen til Minifestivalen i Stjørdal.

Konstellasjonen

Kategorier: Festivaler

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s