Turné med Ut av det blå våren 2012

Denne vinteren har ikke bare vært preget av forestillingsprosessen til Over stokk og stein. Parallelt med denne prosessen har vi også reist rundt i landet med Ut av det blå. Første stopp var gjestespill ved Haugesund Teater i februar, tett etterfulgt av barnehageturné i regi av Vinterlysfestivalen ved Nordland Teater, før vi i forrige uke dro til Porsgrunn for å glede de minste.

Det har alt i alt vært tre fantastiske turer fulle av positive opplevelser.

Dette skjedde på turné:

Haugesund Teater:

Lørdag 4. februar spilte vi Ut av det blå under EventyrFortellingTeaterStund ved Haugesund Teater. Dette er et fast arrangement for barn som foregår hver lørdag formiddag. Vi synes dette er et veldig bra tilbud for barnefamilier og vi håper flere kan la seg inspirere av dette. Vi hadde et veldig fint opphold i Haugesund og gleder oss allerede til å komme tilbake med Over stokk og stein til høsten.

Vinterlysfestivalen:

20. – 23. februar var vi på barnehageturné i regi av Vinterlysfestivalen ved Nordland Teater. Her kjørte vi rundt i områdene rundt Mo i Rana for å glede de minste på deres hjemmebane, nemlig i barnehagen. Det er noe eget ved å spille i barnehager der barna er trygge i omgivelsene og på hverandre. Vi fikk også muligheten til å se en rekke forestillinger under festivalen, og fikk dermed også litt  kunstnerisk input.

Grenland Friteater

12-14 april tilbragte vi på Grenland Friteater. Her spilte vi Ut av det blå for barnehager samt en åpen forestilling, alt i regi av Porsgrunn Kommune. Vi hadde et kjempefint opphold og ble godt mottatt av både kommunen og gjengen i Grenland Friteater. Solen bestemte seg også for å skinne litt disse dagene, og det var ikke akkurat noen ulempe.

Vi takker alle involverte for tre fine turer med Ut av det blå. Vi har blitt godt tatt i mot alle steder vi har vært og setter stor pris på interessen som vises for forestillingen.

Ellers er hverdagen i gang igjen for Konstellasjonen. Vi planlegger fremtidige prosjekter, fordeler arbeidsoppgaver og forbereder oss til studietur til Berlin. Med andre ord har vi mye å glede oss til i tiden fremover.

Konstellasjonen

Kategorier: Ut av det blå

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s