Nest siste uke

Vi nærmer oss premiere med stormskritt og nå er det bare fem dager igjen til det braker løs. Vi har terpet på enkeltscener og kjørt gjennomkjøringer denne uken, noe vi også skal fortsette med fram mot premieren 30.mars. Ukens høydepunkt var vår andre prøveforestilling fredag med en barnehage tilstede. Barnehagepublikummet var en engasjert gjeng og det satte vi stor pris på. Her fikk vi nyttige tegn på hva som fungerer og hva som må terpes videre på. Vi var veldig lettet over at de tok godt i mot forestillingen.

Neste uke flytter vi inn på DansiT for å få litt større plass før vi flytter inn i Olavshallen premieredagen. Det blir godt å få mer rom å boltre seg på, og i tillegg til å kjøre gjennomkjøringer, skal vi ha hele to prøveforestillinger. Vi gleder oss veldig.

Her er nest siste uke i bilder:

Vi gleder oss veldig til premieren på Over stokk og stein og vi håper at akkurat du tar turen til Olavshallen 30.mars kl. 17.30

Konstellasjonen

Kategorier: Over stokk og stein

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s