Over stokk og stein uke 5

Etter en herlig helg i Haugesund som Måkkislorter, var vi på plass igjen i nye lokaler mandag, klare for en ny uke. Ikke bare har vi flyttet til et nytt prøvelokale, vi har også fått tråkket gjennom forestillingen med vår veileder Anne Marit Sæther. Vi er godt på vei, og  har kommet så langt vi kan komme uten de riktige rekvisittene og kostymene. Vi har derfor nå flyttet inn hos Jenny Hilmo Teig på teateratelieret for å hjelpe til med det vi kan. De neste tre ukene kommer vi ikke til å være fulltallige hele tiden pga spillejobber, så det passer veldig fint for oss å ta i et tak med rekvisiter og lignende. De neste ukene skal det klippes, males og pusses og vi gleder oss til å følge prosessen til Jenny Hilmo Teig tett.

Her er uka i bilder:

Ingen produksjon uten litt kontorarbeid. Kompanimedlem Ingvild Meland kommer snart i prosessen som vår produsent, men inntil videre må vi klare oss selv. Som i Ut av det blå vil også Over stokk og stein inneholde en god del musikk, og vi leter og eksperimenterer som bare det.

Fredag ble vi med Jenny Hilmo Teig for å finne stoff til kostymer, rekvisitter og jordhaugen. Fatsuitene til Kronkelmonkene er nå påbegynt og vi synes det er stor stas å følge med på hvordan kostymer og rekvisitter vil  bli seende ut. 

Ingen jordhaug uten jord. Vi er i full gang med å klippe jordbiter til jordhaugen, og neste uke skal de  farges.

Vi gleder oss til å ta fatt på en ny kreativ uke!

Konstellasjonen

Kategorier: Over stokk og stein

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s