Over stokk og stein uke 3

Etter å ha hatt en uke pause, var vi igjen på plass på Verdens beste stasjon, klare til å ta fatt på en ny uke. Som de andre ukene, har også denne uken vært innholdsrik. Vi har stadig nye ting å utforske og videreutvikle. Vi har stiftet nærmere bekjentskap med Kronkelmonkene, vi har hatt besøk av vår plakatdesigner, samt begynt å utforske livet i selve jordhaugen. Vi fortsetter å leke og kose oss med historien og vi er fornøyde med progresjonen vår.

Over stokk og stein har premiere i Lille sal i Olavshallen 30.mars. Vi skal være en del av et større arrangement i regi av kulturenheten i Trondheim kommune. Vi gleder oss veldig, og håper så mange som mulig vil dele denne opplevelsen  med oss.

Her er uke 3:

Tre snodige typer som kanskje dukker opp i forestillingen.

Premieren er ikke langt unna, og allerede skal det inviteres og reklameres. Det blir ikke mye reklame uten plakat og i hui og hast stilte Trond-Atle Farestveit opp for oss, og fikk lagd en veldig fin plakat. Tusen takk for hjelpen!

Over stokk og stein vil bli hakket større en Ut av det blå, noe som krever store jobber på rekvisitter og kostymer. Ingen av delene er klare enda og for å kunne begynne å utforske livet i jordhaugen, lager vi egne prototyper. Arbeidet med jordhaugen er omfattende, og det krever at vi begynner å utforske den så tidlig som mulig i prosessen.

En av protoypene er Willbird som dere blir bedre kjent med i forestillingen.

 

Velkommen til premiere i Lille sal  i Olavshallen 30.mars

Konstellasjonen

Kategorier: Over stokk og stein

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s