Vendepunkt

I høst har tre av oss vært involverte som skuespillere i forestillingen Vendepunkt. Forestillingen hadde premiere forrige helg, og har denne uken vært på turne for Den kulturelle skolesekken rundt omkring i Sør-Trøndelag fylke. Neste uke venter flere skoleforestillinger før vi igjen har åpne forestillinger for alle som vil søndag 27.november klokken 14.00 og 17.00 i kulturbunkeren Dora.

Billetter: vendepunkt.billett@gmail.com eller SMS til 99033687 eller kjøpes i døra.

Billettpris 100/150 ungdom,student/voksen.

Om Vendepunkt:

Tiden står aldri stille. Alt og alle endrer seg….og plutselig er du på vei inn i noe nytt!

Vendepunktet er det punktet da det snur, når forandringen er uunngåelig, når det ikke er en vei tilbake. Slik har det vært til alle tider: I vendepunktet blir konsekvensene av dine eller andres valg tydelige. Men hva påvirker deg til å ta de valgene du tar?

Teaterforestillingen Vendepunkt undersøker ungdoms kraft til å endre. Fra arkivene på Dora har vi hentet frem fortellinger om mennesker som står overfor ulike valg i livet. I tillegg har ungdom fra hele Trøndelag bidratt med tekster og innspill til forestillingen. Det har blitt en fortelling som handler om vendepunkt til alle tider.

Vendepunkt er et treårig kunstprosjekt som formidler kulturarv til ungdom på en ny måte. Fra et rikt kildemateriale henter vi fram fortellinger om mennesker som har levd, og fortellingen om deg begynner nå!

http://www.arkivsenteret.no/nettutstillinger/vendepunkt/

Skuespillere:
Janne Brit Rustad
Andreas Medbøe Thoresen
Ole Romsdal
Ingvild Meland
Elizabeth Piro Volan

Prosjektleder, kunstnerisk leder, konsept,research:
Lene Helland Rønningen
Kunstnerisk, konsulent, research/forfatter: Marte Huke
Instruktør: Nora Evensen
Scenograf: Gunnar Fretheim
Komponist/lyddesigner: Trond Engum
Kostymedesigner: Jenny Hilmo Teig
Plakat/layout: Ole Kristian Øye
Produsent: Ane Wennevold
Koordinator: Tone Håseth

Urpremiere

Det er altså mye på gang for Konstellasjonen kommende uke. I tillegg til at Vendepunkt spilles, har vi også premiere på vår nye ungdomsforestilling Fuglen i meg. Fuglen i meg har urpremiere på Lokstallen i Stjørdal 24. november kl. 18.30 og spilles også på Dansit i Trondheim lørdag 26. november kl.13.00 og 17.00

Billetter: konstellasjonen@gmail.com

Billettpris: 120 kroner

Vi håper så mange som mulig får meg seg ukas store begvivenheter!

Konstellasjonen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s