Ting skjer

En liten oppdatering av hva som har foregått hos oss i Konstellasjonen.

Prøvelokale:

Vi har vært så heldige å fått ordnet oss ett midlertidig prøvelokale i forbindelse med høstens ungdomsforestilling. Vi er svært glade for å ha ett lokale å gå på jobb til, selv om det bare er midlertidig. Endelig kan vi lage en forestilling uten å ommøblere våre egne leiligheter. Kreativiteten og effektiviteten blir straks bedre når vi har denne rammen, og det er vi veldig fornøyde med. Informasjon om forestillingen som tar form i dette lokalet kommer snart. Vi har hørt at» den som venter på noe godt, venter ikke forgjeves», så følg med, info kommer snart.

Internasjonal festival for visuell scenekunst:

«Ut av det blå» har vært på storfin festival i Verdal! Et samarbeid mellom HINT og Nord-Trøndelag teater ble til en fin festival i Verdal, og vi var nok alle mer enn storfornøyde da vi var på Inderøya og så Voyager immobile, med det internasjonale teaterkompaniet Phillipe Genty. Etter en  slik forestilling, kan selv vi ordrike (eller skal vi si pratesalige) i gruppa bli stille…det finnes ikke ord gode nok til å beskrive en slik opplevelse! Vi er utrolig glade for å ha fått muligheten til å se denne forestillingen, og like fornøyde var vi med at vi fikk spille på festivalen. Tilbake på gamle trakter på Tindved kulturhage, ble vi møtt av både godt kjente og nye fjes, og vi ble svært godt mottat. Det føles veldig bra og få ta del i en slik festival, og retter en stor takk til alle som står bak og besøkende på festivalen. Vi håper vi kan være delaktige på denne festivalen flere ganger.

Plakat fra festivalen, Måkkislortene sammen med engler fra Voyager immobile, slett ikke ille:)

Morten var god tekniker, og hjalp oss med å sette lys, og gi gode ord.Takk for det Morten!

Besøk av Final production:

For en liten stund siden hadde vi besøk av Final production. På oppdrag fra  Tindved Kulturhage som feirer 5årsjubileum, skulle de lage en liten sak som skal sette i gang fagseminaret på Tindved 28 oktober.  Fagseminaret har fokus på handlingsplan for kulturnæringer i Trøndelag, og Konstellasjonen bidrar under seminarets sofaprat. For mer informasjon om fagseminaret, trykk her.

Ellers er det mye på gang, så følg med:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s