«Ut av det blå» på Den Unge Garde, TAG

Denne uka har deler av Konstellasjonen vært i full sving i prøvesalen på Teaterhuset Avant Garden. Det øves, og prøves, fikses og ordnes, justeres og gledes til helgen. Da er det nemlig nypremiere på UT AV DET BLÅ – teater for de aller minste på Den Unge Garde – Scenekunstfestival for barn og unge. På Teaterhuset Avant Gardens nettsider står det å lese:

«Den unge garde (DUG), Teaterhuset Avant Gardens festival for barn og unge. DUG serverer nylaget scenekunst av høy kvalitet, og i år er vi spesielt stolte av å kunne by på flere kortreiste produksjoner.

Målgruppen er bred, og årets forestillinger dekker hele spekteret – fra de yngste barnehagebarna, til unge voksne. På programmet finner du ulike former for teater, dans, konsert og workshop. Alle representerer ulike måter å kommunisere med publikum på, gjennom form, musikk og deltakelse.»

Vi spiller lørdag 10.09 og søndag 11.09, begge dagene kl 10 og kl 12, i prøvesalen på Teaterhuset Avant Garden.  Billetter 50,- for barn og 100,- for voksne. Billetter kan bestilles på billettservice.no (og det er sannelig stas for oss Konstellasjonører!)

Her er noen glimt fra uka som har gått:

Velkommen til prøvesalen

foto: Nils Kristian Thompson Eikeland

foto: Nils Kristian Thompson Eikeland

Ta med de søte små, og de store også, og kom på festival!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s