Minifestivalen er i gang!!!

Endelig!

I dag starter minifestivalen i Stjørdal. Dette er et samarbeid mellom Konstellasjonen og Schnell/Bjørseth produksjoner og er den første av forhåpentligvis flere teaterfestivaler i Stjørdal. Vi er kjempespente og håper alle som har mulighet kommer og får med seg det som skal skje. Festivalen åpnes klokka 18.00 med premieren på Mustasjemysteriet, som spilles hver dag denne uka, og i løpet av uka er det flere ting å få med seg.

TEATERKURS

Konstellasjonen bidrar med to ting på festivalen. Først ut er teaterkurs på torsdag fra 14.00-17-00  og fredag fra 14.00-18-00. Kurset er delt inn i to grupper, en for de fra 5-8 år og for barn fra 9-12 år. Kursholderne er Aud Kristine Horseng og Ingvild Meland. Kurset tar for seg arbeid med rollekarakterer. På to ettermiddager skal vi finne ut og lære litt om hvordan vi kan lage en karakter/rolle. Vi kommer til å bruke ulike leker og øvelser som gir mye rom for latter og moro. Du trenger ikke å ha noe erfaring med drama fra før. Det ryktes om at kurset for aldersgruppen 5-8 år begynner å fylles opp, men det er fortsatt plasser ledige for de fra 9-12 år.

For påmelding, send mail til: minifestivalen2011@gmail.com.

Pris er 200 kr. pr. deltaker, og vi tilbyr 50 kroner søskenrabatt.

Så hvis du har barn i denne alderen som kunne tenke seg to morsomme ettermiddager med teater så ikke nøl med å melde dem på.

UT AV DET BLÅ

Lørdag og søndag spilles Ut av det blå i Lokstallen på Stjørdal. Lokstallen ligger like ved togstasjonen, og det er også her teaterkurset skal foregå. Vi håper så mange som mulig tar turen til Lokstallen og får med seg teater for de yngste. Ut av det blå har blitt spilt mange ganger siden dens premiere i desember, og har fått svært god mottakelse de stedene vi har vært. Vi har spilt for barn opp til 10 år, og opplever at det fenger også de eldre barna. Det passer derfor fint å ta med hele familien på denne forestillingen.

Forestillingen spilles:

Lørdag 13.august kl. 10.00

Søndag 14. august kl. 10.00 og 12.00

Billetter: minifestivalen2011@gmail.com

Pris: 50 kr. for barn og 100 kr. for voksne

Vi er alle sammen veldig spente på uka som kommer og håper dere alle tar turen til Stjørdal denne uken. Ta en titt på minifestivalens blogg for mer informasjon:

minifestivalen.blogspot.com

Konstellasjonen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s