Måkkislorter klare for nye eventyr

I dag fikk de nye Måkkislortene møtt publikum og det ble en suksess denne gangen og. Den har igjen fenget både store og små, og det gleder oss veldig. Vi takker alle som kom og så på denne gangen, det setter vi stor pris på.

Nå derimot er Måkkislortene klare for nye eventyr, og i morgen pakker de kofferten for å dra ut på en liten turne, nærmere bestemt på Gränsløsturne i regi av Midt-Skandinavisk Regionprosjekt. Vi skal glede barnehagebarn både på norsk og svensk side denne gangen og det gleder vi oss veldig til. Det er i det hele tatt en del som skjer med Ut av det blå i løpet av mai og juni, men det skal vi komme tilbake til senere. Først skal vi reise til Røyrvik og nyte vår tre dager lange turne

e-postliste

Vi har opprettet en e-postliste som våre publikummere har kunne skrevet seg på dersom de er interessert i å motta informasjon om det Konstellasjonen holder på med. Dersom dere skulle være interesserte i å stå på en slik liste, kan dere sende navn, mailadresse og telefonnummer til oss på konstellasjonen@gmail.com

Konstellasjonen

Kategorier: Ut av det blå

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s