Nye måkkislorter inntar stabburet

Arbeidet med Ut av det blå er i gang igjen for fullt. De siste to ukene har Konstellasjonen jobbet med å lære opp de tre andre kompanimedlemmene  til å spille i Ut av det blå. De skal kunne steppe inn for oss andre når vi har behov for det, slik at Ut av det blå alltid vil være tilgjengelig for salg. Resultatet får dere se i to forestillinger søndag 1. mai på Stabburet på Flatåsen kl. 11.00 og 12.30, og vi kan allrede si at det ser svært lovende ut. Siri, Aud og Ina har jobbet kjempebra de siste ukene, og det er utrolig morsomt å se forestillingen utenfra. Vi gleder oss veldig, og håper at så mange som mulig tar turen til Stabburet 1.mai.  I mellomtiden får dere noen bilder fra de siste ukene

Førstemann ut i opplæring var Aud. Hun skulle steppe inn for Elizabeth:

Etter dette fikk vi besøk av Ina, som skulle ta over for Janne Brit:

Sist men ikke minst kom Siri, som jobbet med Ingvilds måkkislort:

Da alle var klare var det tid for en overrekkelse av måkkislortvesten:

Tre nye måkkislorter jobber sammen for første gang:

Tre nye måkkislorter er klare for å underholde de aller minste og vi gleder oss veldig til 1.mai


Mye er på gang for Ut av det blå i disse dager, og vi kommer snart tilbake med mer info rundt dette.

TUNGVEKTERNE

De siste månedene har tre av våre medlemmer jobbet som skuespillere for barneteaterforestillingen Tungvekterne. Etter mange uker med tekst, sang og fysisk arbeid var vi klare for forestilling, og 2. april 2011 var det premiere på forestillingen på Vitenskapsmuseet i Trondheim. Veldig mange møtte opp for å se forestillingen og det setter vi stor pris på. Vi har fått gode tilbakemeldinger og vi gleder oss til fortsettelsen

Konstellasjonen

Kategorier: Ut av det blå

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s