Ut av det blå til salgs

Ut av det blå har fått god mottakelse der vi har spilt, og nå har vi lyst til å glede flere. Vi ønsker å spille forestillingen på så mange steder som mulig overalt i landet, og til dette trenger vi deres hjelp. Vi er allerede i gang med å kontakte noen festivaler, men vi ønsker oss tips og vink fra dere om aktuelle spillesteder eller personer å kontakte. Det kan være alt fra festivaler, barnehager eller lignende steder der det er et behov for teater for de aller yngste. Vi blir glade for alle slags tips. Så hvis dere er interesserte, eller kjenner noen som kan være interessert i å kjøpe forestillingen vår så ta kontakt med oss på:

konstellasjonen@gmail.com eller på telefon: 416 02 655

Litt info:

Ut av det blå er en visuell forestilling for barn fra 0-3 år. Sammen med tre Måkkislorter møter barna kjente og ukjente objekter. Helt ut av det blå dukker små historier opp, og gjennom musikk og lyd skapes en fargerik lek mellom objektene og karakterene.

Selv om forestillingen er beregnet på de yngste barna, har vi også sett at denne forestillingen fenger både eldre barn og voksne.

Ta kontakt dersom dere ønsker mer praktisk informasjon om forestillingen

Bilder fra forestillingen:

Foto: Trond-Atle Farestveit

Vi håper å få høre fra dere

Konstellasjonen

Kategorier: Ut av det blå

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s