Propellen Scenetekstmønstring

starter i dag! Og hele Konstellasjonen er involvert i større og mindre grad.

Idag, 23.Februar kl 21.00, har Elizabeth Piro Volan urpremiere på VARIASJONER OVER FELLESEGGET på Teaterhuset Avant Garden. Forestillingen spilles også i morgen til samme  tid. Teksten er skrevet av Arild Vange og fremføres av kompaniet  Kulturbryggeriet. Forestillingen er en co-produksjon mellom Propellen Teater og Teaterhuset Avant Garden.

Den 25. februar blir det mulighet for å møte kompaniet for en baksnakk i Teaterhuset Avant Gardens kafelokaler klokken 12.00

Fredag 25. februar kl 18.00 har Siri Schnell Juvik urpremiere med Kristofer Grønskags ALDRI FRED på Tinved Kulturhage. Forestillingen vises også klokken 21.00 den 26. februar på Verkstedhallen. Regi er ved Kristofer Hivju. Medvirkende er Tov Sletta, Trond Peter Stamsø Munch og Siri Schnell Juvik.

Søndag 27.Februar fra kl 16.00 er det fagdag på Teaterhuset Avant Garden og der er Ingvild Meland og Siri Schnell Juvik involvert i presentasjonen av Trondheims Teaterlaboratoriums prosjekt SVALBARD. Dramatikerne i dette prosjektet er Nina Fjelnset og Frode Sander Øien, og skuespillerne som er med er: Siri Schnell Juvik, Trond Peter Stamsø Munch, Ingvild Meland og Håvard Paulsen.

Janne Brit Rustad, Kristina Kiberg og Aud Kristine Horseng er alle med i avviklingen av festivalen.

Vi gleder oss til festival med rykende fersk dramatikk i Trondheim og Verdal!

Du kan lese mer om Propellen Scenetekstmønstring på bloggen deres, i Adresseavisen og på scenekunst.no

Konstellasjonen

Kategorier: Konstellasjonen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s