Straks nypremiere

I morgen braker det løs på nytt. Da skal vi glede to barnehager med Ut av det blå før vi åpner opp for at alle og enhver kan komme og se. Selv om forestillingen er siktet på barn fra 0-3 år, tror vi også den kan komme til å fenge både eldre barn og voksne, så her er det bare å komme folkens. Billettene koster 50 kroner pr. stykk og kan kjøpes i døren eller forhåndsbestilles på: konstellasjonen@gmail.com. Vi håper så mange som mulig har mulighet til å ta turen til Flatåsen lørdag og søndag.

Vi har i dag rigget oss til i Stabburet der forestillingen skal spilles og vi gleder oss veldig.  Det er et lite og intimt lokale vi har funnet oss, og dette tror vi kommer til å kle forestillingen vår godt. Det er første gang vi spiller stabbursrteater og det er første gang det er stabbursteater på Stabburet på Flatåsen. Det synes vi er spennende. Man skal slettes ikke se bort i fra at Konstellasjonen spiller stabbursteater igjen. Det er bare å glede seg til åpne forestillinger av Ut av det blå – Stabburet på Flatåsen(Flatåsenget 11A) lørdag 22. og søndag 23. januar klokken 11.00 og 12.30 begge dagene. Kom kom alle sammen, dette blir moro.

Her kommer noen bilder fra dagen i dag:

Det rigges og ordnes som bare det. For å få en renere bakgrunn har vi dekket veggene med  blått stoff. Kanskje ikke så overraskende siden forestillingen tross alt heter Ut av det blå? I tillegg må  gulvet også rengjøres sånn at det er mulig å gå der med  sarte små Måkkislortføtter.

For oss er det viktig at de som er i nabolaget til Stabburet får vite hva som skal skje. Vi forfattet en liten invitasjon som vi la i postkassene til folk i området. Vi håper dette vekker interessen og at så mange som mulig tar turen.

For de som måtte føle seg usikre på veien til Stabburet, så kommer vi til å sette opp skilter som dere kan følge enten dere kommer med bil eller med buss. Vel møtt alle sammen. Vi gleder oss!

Konstellasjonen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s