Premiereklare

I morgen braker det løs. Det er premiere på Ut av det blå. Da skal tilsammen 50 små barn fordelt på to barnehager få førjulsbesøk av oss, og vi håper at vi kommer til å være til glede for barna. Man vet aldri hva man kan forvente når man spiller for barn, og vi er kjempespente på dette første møtet.

Etter at vi har spilt fire forestillinger før jul, går Konstellasjonen ut i juleferie, for så å ta opp igjen arbeidet med Ut av det blå i januar. Vi minner om åpne forestillinger lørdag 22 og søndag 23. januar på Stabburet på Flatåsen. Vi har ikke spikret tidspunktene enda, men dette kommer vi tilbake til så fort som mulig.

I mens kan dere kose dere med noen bilder fra arbeidsprosessen vår:


Rekvisittene

Den siste uka har vi jobbet og stått på, både som skuespillere og rekvisitører. Her sprayes og sys det  i rekordfart. Mange rekvisitter er med i denne forestillingen, og vi gjør vårt aller beste for at de skal bli en visuell fryd for publikum.

Vår flotte koffert får seg en real makeover. Ut av denne skal blant annet noen av disse objektene dukke opp.

Besøk av Konstellasjonen

Forrige tirsdag fikk vi besøk av de tre andre medlemmene av Konstellasjonen. Det var tid for vår aller første visning for publikum og det gikk veldig fint. Vi fikk mange gode tilbakemeldinger på ting som fungerer og ting som trenger mer arbeid, og det er gull verdt for oss!!

Disse jentene er ikke bare knallgode skuespillere,  de er er også kjempegode produsenter for oss. De siste ukene har de booket oss inn i barnehager, løpt fram og tilbake for å se på spilleplassene og for å skaffe rekvisitter,  i tillegg til å  mange viktige telefoner. Vi er utrolig takknemlige for at de stilller opp for oss!!

Kostymer

Fredag dro vi til teateratelieet der Jenny holder til. Nå skulle resten av kostymene prøves og justeres før vi kunne hente dem på mandag.


Tataa!

Her er det endelige resultatet på kostymene våre og vi er kjempefornøyde. Tusen takk til Jenny Hilmo Teig!!


Vi gleder oss!

Gjengen i ut av det blå gleder seg til å spille forestillinger både for barnehager før jul  og for de andre som også vil se oss i januar.

Alle er velkomne på åpne forestillinger av Ut av det blå 22 og 23. januar 2011 på Stabburet på Flatåsen

Konstellasjonen

Kategorier: Ut av det blå

1 kommentar »

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s