Forestillingen tar form

En ny uke har gått og  mye har skjedd. Vi har lagt mesteparten av løpet, avtaler er i boks, deler av kostymet er på plass og vi har laget hele to koreografier. Nå skal det terpes og øves som bare det i uka som kommer. Tirsdag kommer resten av medlemmene i Konstellasjonen for å se en gjennomgang og vi gleder oss til å ha en ordentlig arbeidsøkt sammen igjen.

Her er uka i bilder:

Startfasen

I startfasen før rekvisitter er skaffet og kostymer er sydd. Man tager hva man haver og gjør det beste ut av det.

Rekvisitter

Vår hovedrekvisitt, en gammel Koffert, er anskaffet. Den er slitt og bærer preg av mange reiser, blant annet til Kvikne Turisthotell. Mon tro hva den har opplevd før den endte opp som rekvisitt i  Konstellasjonen… I uka som kommer skal den få ny farge; blå. Ut av kofferten kommer spennende objekter som blir en del av en visuell lek.  Her er det ulike stoffer som utforkses.


Kostymer – Takk til vår fantastiske kostymedesigner Jenny Hilmo Teig for de flotte skjørtene. Vi gleder oss til å se resten av kostymene.

Fredag fikk vi deler av kostymene våre, og de måtte utforskes ordentlig. Det ligger mange morsomme muligheter i disse skjørtene. Hvilke muligheter som skjuler seg i kostymene får dere se i forestillingen Ut av det blå lørdag 22. og søndag 23. januar på Stabburet på Flatåsen.


For å oppsummere:

Husk Ut av det blå, en forestilling for barn fra 0-3 år. 22. og 23. januar på Stabburet på Flatåsen.

Vi gleder oss

Konstellasjonen

Kategorier: Ut av det blå

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s