Ut av det blå

Konstellasjonen er for alvor  i gang med sin andre forestilling, Ut av det blå. Denne gangen er det barn vi ønsker å spille for, nærmere bestemt barn fra 0-3 år. Selve forestillingsprosessen startet allerede i januar  og har hatt en jevn prosess gjennom hele 2010. Etter et lite avbrekk er vi i gang igjen og vi skal ha premiere allerede 16. desember. Før jul spiller vi fire forestillinger i fire ulike barnehager før vi  i slutten av januar kjører på med åpne forestillinger for alle som ønsker å se Ut av det blå. I denne forestillingen er det bare tre av oss som er skuespillere og to av oss  fungerer som produsenter.  På nyåret skal alle kompanimedlemmer settes inn i forestillingen slik at alle har mulighet til å spille i Ut av det blå. Dette åpner opp muligheter for å kunne spille forestillingen når folk måtte ønske den.

Om Ut av det blå

Ut av det blå er en visuell forestilling for barn fra 0-3 år. Sammen med Måkkislort, Kronkelmonk og Huttistutt møter barna kjente og ukjente objekter. Helt ut av det blå dukker små historier opp og gjennom musikk og lyd skapes en fargerik lek mellom objektene og karakterene.

Skuespillere: Janne Brit Rustad, Ingvild Meland og Elizabeth Piro Volan


Her er noen bilder fra arbeidsprosessen vår fra januar – november 2010:

Januar 2010

Vår første øvingshelg. Vi lager en dramaturgisk skisse og begynner å utforske ulike karakterer.


Februar 2010

Gjengen reiser til Røyrvik, Janne Brits hjemsted, for å øve intensivt en uke. Her legges scene for scene og skissen blir ferdig.

Skuespillerne i iskalde Røyrvik februar 2010

Symposium 6. april 2010

Her  introduserte vi publikum for karakteren Måkkislort. Denne karakteren er nok det vi kommer nærmest de endelige karakterene vi møter i Ut av det blå. I full begeistring over å møte et publikum bestemmer Måkkislort seg for å ta bilde av seg selv.

November 2010

Kostymedesigner Jenny Hilmo Teig tar mål til kostymene våre.


Mye har blitt prøvd ut. Noe har vi beholdt, andre ting har vi kastet fra oss. Hva vi har landet på får dere se når Ut av det blå står ferdig i løpet av desember 2010 og januar 2011. Vi gleder oss til fortsettelsen.

Konstellasjonen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s