Konstellasjonen har debutert som teaterkompani

Da var det gjort! Konstellasjonen har debutert som teaterkompani! Vi er glade, fornøyde og ikke minst veldig takknemlige for at så mange kom og så på oss. Det var med skrekkblandet fryd at vi entret scenen på fredag. Teaterklovnene er ganske kontaktsøkende karakterer som kommuniserer mye med publikum. Derfor var vi fryktelig spente på hvordan publikum ville reagere på møtet med denne klovnetruppen. Ville de få sjokk av å møte fem ivrige karakterer? Ville de le? Kom vi til å få til de overgangene vi ønsket oss? Heldigvis kunne vi fort puste lettet ut. Publikum responderte slik vi ønsket, noen ganger mer enn forventet og vi fikk mange gode tilbakemeldinger som vi skal ta med oss inn i det videre arbeidet med forestillingen.

For dere som trodde at Teppefall bare skulle spilles en gang, så kan vi avsløre at den skal tas videre i 2011. Vi gleder oss stort til videre arbeid med Teppefall og håper den kommer seg rundt i  trøndelag og kanskje resten av Norge etterhvert også.

NY FORESTILLING PÅ GANG

Konstellasjonen ligger på ingen måte på latsida om dagen. Allerede kommende uke setter vi igang med vårt neste prosjekt: Ut av det blå – en forestilling for de aller yngste. Vi har allerede tatt mål til kostymene og gleder oss veldig til å starte denne prosessen. Planen er å spille den i noen barnehager før jul, for deretter å gjøre noen åpne forestillinger en gang på nyåret. Mer informasjon kommer senere.

I mellomtiden kan dere nyte bilder fra uka som har vært:

Det er tirsdag og vi flytter endelig inn på ISAK. Stor stas!

Det rigges og ordnes. Det er mye å gjøre på ganske kort tid

Konstellasjonen klarte seg ikke helt uten hjelp. Med behov for både lys, lyd og følgespot trengte vi hjelp utenfra. Tusen takk til våre eminente teknikere: Lysmann Endre Forbord, lydmann Gustav Svihus Borgersen og følgespotmann Trond-Atle Farestveit! Dere er supre!

Klokka nærmer seg 1900 på premieredagen og en spent gjeng gjør seg klar.

Premieren er overstått og det er tid for å feire med gode venner. Tusen takk alle sammen for en kjempefin kveld.

Fem glade skuespillerinner feirer seg selv! Vi gleder oss til fortsettelsen.

Konstellasjonen

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s