UKE 4

En ny og begivenhetsrik uke er over. Nå nærmer det seg!!

Denne uken har klovnene hatt sitt første møte med publikum. Begivenheten fant sted Teaterhuset Avant Gardens månedtlige Symposiun. på Symposium tirsdag kveld, der vi gav en liten teaser til publikum. Det var spennende for oss å oppleve hvordan klovnekarakterene forholder seg til et ekte publikim. I prøveperioden må vi forholde oss til et fiktivt publikum, og dette publikummet responderer alltid som vi ønsker det. Det er da det er godt å kunne vise seg frem for et ekte og ærlig publikum. Vi koste oss og håper så mange som mulig kommer og ser Teppefall, 19. november kl. 1900 på ISAK

Torsdag hadde vi vår aller første gjennomgang. For første gang skulle vi prøve ut hvordan det hele hang sammen, og det gikk som det bruker å gå – vi fant ut hvor ting skurret, hva vi måtte jobbe mer med, hva som måtte føyes til og hvordan det hele flyter. Vi nærmer oss forestilling, og vi gleder oss. Herlig!

Her er uke 4 i bilder:

PLAKAT

Hurra!!  Torsdag fikk vi endelig plakatene og flyerne våre. Vi er kjempefornøyde og nå er det bare å følge med på en vegg eller en stolpe nær deg. Takk til Hanne Nordskag som har gjort en kjempejobb for oss!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

PROSESS

Hva er vel en forestillingsprosess uten litt diskusjoner?

Hopp og sprett og tjo og hei. Her øves det for fullt!!

En god latter forlenger livet! Nye ting prøves ut og ikke alt går som planlagt…


Kommende uke blir spennende for oss. Den vil bli preget av finpuss og gjennomkjøringer. Hvem vet, kanskje kommer pressen??

Stay tuned

Konstellasjonen

Kategorier: Teppefall

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s