Alle gode ting er tre

Uke 3 er unnagjort og det jobbes og jobbes fra morgen til kveld. Onsdag derimot, tok vi oss tid til to teaterforestillinger i mellom slagene: Gullaldurir av Eirik Fauske  og Den store finalen. Hvordan overleve dommedagen av Teater Fusentast. To fine forestillinger og et godt avbrekk til jobbingen vår.

Mye har blitt gjort denne uken. Nok en koreografi er ferdig, tekst har blitt produsert og pressemeldingen er ferdigskrevet. Og sist men ikke minst har samtlige medlemmer strukket seg langt for kunsten. Hvor langt får dere vite  dersom dere kommer på Teppefall 19.november kl. 19.00 på ISAK.

En annen ting vi har vært skikkelig flinke til denne uka er å ta bilder….hele 600 av dem…. Her kommer noen:

Koreografi

Klovnene utvikler seg

Vi blir stadig bedre kjent med klovnekarakterene våre og tirsdag denne uken skulle vi finne kostymene. Som nevnt i tidligere blogginnlegg har vi vært så heldige å bli sponset med klær. Med en kleshaug som dekket hele øvingslokalet var det bare å starte kostymejakten. Klovnekarakterene har blitt riktig så fine, men bilder av  dem må man vente på 😉

Symposium

Mye står på plakaten også kommende uke. Tirsdag blir vi å se på Symposium på Avant Garden. Er du nysgjerrig på hva vi jobber med? Kom på Symposium da vel. Da får dere se  en aldri så liten smakebit fra forestillingen.

Tvi tvi Siri!!!

I morgen har vårt kjære kompanimedlem Siri Schnell Juvik premiere på Fuglane på Trøndelag Teater. Konstellasjonen kommer til å være der og vi gleder oss veldig til å se henne i aksjon. TVI TVI!!!

Kategorier: Teppefall

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s